Thema's

Breng de emoji tot leven

We kunnen de hele dag wel sms’en en whatsappen, maar wat is er leuker dan de emoji echt tot leven te wekken? Dat kun je doen door het assortiment van Speelgoedfamilie te bekijken en te ontdekken welke emoji’s je hier allemaal kunt vinden.
Read more

Kleine prinsessen in de wolken door Frozen

Heel veel jonge meisjes zijn helemaal in de ban van Disney’s Frozen. En gelukkig hoeft het niet per se ijskoud te zijn om de kinderen van deze gezellige ijzige sferen te laten proeven…
Read more

Ga miljoenen jaren terug in de tijd

Maak met je kinderen een reis terug in de tijd, naar de historische tijden van de dinosaurus. Deze dino’s hebben op kinderen een enorme aantrekkingskracht en ze spelen dan ook graag met deze beesten, in welke vorm dan ook. De angstaanjagende Tyrannosaurus Rex voor veel kinderen de meest geliefde soort.
Read more

Komt dat zien!

Hoe leuk is het om je huis om te toveren tot een circustent? Kinderen kun je in ieder geval niet blijer maken dan met het circus. En met het speelgoed van Speelgoedfamilie kun je je kids allerlei kunstjes laten doen.
Read more

Kleine racemonsters zijn dol op Cars

Heb je voor je zoon nog een thema nodig voor zijn kamer? Cars is een prachtig onderwerp voor een kinderkamer, voor de kleintjes die baby-af zijn en voor grote, stoere jongens die van auto’s houden.
Read more

Buurman en Buurman komen tot leven

Buurman en Buurman zijn in veel gezinswoningen te vinden. Gelukkig niet om te klussen, maar omdat ze ontzettend populair zijn bij kleine kinderen. A je to!
Read more

Creëer met een schommel je eigen speeltuin

Als je een beetje ruimte over hebt in de tuin, is het zeker een goed idee om een schommel neer te zetten. Je creëert een kleine speeltuin in je eigen tuin, waar je kind met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk in de buitenlucht kan spelen.
Read more

Lekker spelen en werken in de tuin

Hoe kun je je kinderen met veel plezier laten spelen in de tuin? Dat doe je door ze tuingereedschap te geven! Zodra de zon een beetje begint te schijnen, kunnen de emmer en schep tevoorschijn komen.
Read more

Laat kinderen meer buiten spelen

Kinderen zitten tegenwoordig heel veel binnen. De reden? Omdat het weer in Nederland vaak niet meewerkt, maar ook omdat veel jongeren houden van gamen en spelletjes doen op de computer. Gelukkig kan dat ook anders, dankzij buitenspeelgoed!
Read more

Kinderen gaan als de brandweer

Loeiende sirenes, een lange ladder, een brandweerwagen en een brandblusser… De brandweer is een inspiratiebron voor veel kinderen. Brandweerman is voor vele jonkies echt een droombaan.
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.